Néha a szívnek is jó a víz...

Kútkereső

Álláshirdetés szakképzett exegétáknak egy alternatív világból.

2017. január 28. - László Dávid

Unod már, hogy manapság bárki szabadon okoskodhat a Biblia tartalmát illetőleg? 

És nem elég, hogy magának megmagyarázza az életvitelét, ami nem áll szinkronban a hagyománnyal, még nyilvános felületeken is terjesztheti, megrontva másokat is! Feminizmus, liberalizmus, pszichológia, és sorolhatnám, mi mindennel itatják át az igazságot. Szerencsére vannak, akik még tudják, mi az az írásértelmezés!

Szeretnél egy olyan szervezet tagja lenni, amelyik még helyesen érti a bibliai üzeneteket őseink hagyományának tükrében? Vegyük fel együtt a harcot a relativizálókkal! Szervezetünk célja, hogy a színes valóság helyett a valós valóságot hirdessük a világban. 

Te is közénk tartozhatsz, ha:

-Teljeskörűen ismered és elfogadod az igazi értelmezését a Bibliának.
-Szerinted is igazi gyakorlati haszonnal csak az írások értelmezése szolgál, ami csak szakértők kezében nyilatkoztatja ki magát, de legalábbis azokéban, akik a szakértőkkel szinkronban vélekednek, a többiek pedig legfeljebb tisztelettudóan kérdezhetnek.
-Isten nem érdemeinkért váltott meg, azonban a törvények HELYES betartása hitünk egyedül üdvözítő formája, ami a törvényeket az emocionális, spirituális és egyéb modernkori követhetetlen, ellenőrizhetetlen istenkapcsolatnak beállított önigazolások fölé helyezi, így
-a törvények helyes és pontos ismerete az egyedül üdvözítő az ember számára, ami, ahogy korábban már említettük,
-csupán a hozzáértők előtt nyilatkozik meg teljes igazságában, és te is ezen elv miatt váltál az exegézis szakértőjévé.

Küldetésünk van, amelybe Te is becsatlakozhatsz, csak annyit kell tenned, hogy megkeresed az egyik tagunkat, akivel barátok vagytok, majd a tőle kapott tesztet kitöltöd, amiből megtudod, mely hitvallásokat és nyilatkozatokat kell elfogadnod, és milyen egyéb nézőpontokban kell egyet értened, hogy csatlakozhass. Ezután felvételi elbeszélgetés keretében leteszteljük, mennyire nyilvánul meg benned a szent indulat. (Ez az eljárás szükséges ahhoz, hogy kiszűrjük az ördög bomlasztó katonáit, ezt bizonyára Te is megérted.)

Farizeusok Analitikus Szövetsége  számít Rád is, hogy erősítsd küldetésünket! Alkalmainkon összeülünk, hogy értelmezzük az igehelyeket, majd még egyszer értelmezzük őket. És újra, addig, amíg biztosak nem vagyunk abban, hogy eleget értelmeztük, és eléggé szinkronban vannak az erkölcsi és életviteli törvényeinkkel, amiket az elődök hagyományoztak ránk. Majd ezt felírjuk egy lapra, széfbe zárjuk, és birtokoljuk őket.
birtoklom.png

Amennyiben ennél gyakorlatiasabb természetű vagy, nem kell aggódnod. Hagyományos Írásértelmező Mentőalakulatunk állandó készültségben van, hogy kiküldetésre menjen bárhová a világban, ahol gyengülni látszik az értékek megtartása. H.Í.M. tagként a feladatod az lenne, hogy szeretetből megfedd a tévelygőket, ne felejtsenek el az egyetlen helyes értelmezés szerint élni.

Ha magas ambíciókkal jönnél, az sem lenne akadály, a Farizeusok Analitikus Szövetségének jelenleg üres a vezetői pozíciója, amennyiben megfelelő karizmákkal rendelkezel, Jézus eljöveteléig te lehetnél a Feje a szervezetnek.

Mit kínálnak a fenti álláslehetőségek?

-olyan szakértői közösséget, amelyben tovább fejlesztheted ismereteidet
-elismerést minden igaz keresztény körben
-szolgálati lakást és autót, mely egy bizonyos idő elteltével magántulajdonná válik
-fix magas fizetést
-a fizetéseden felül anyagi támogatást, melyet szabadon felhasználhatsz kutatásra, missziós utazásokra
- egy szerető, gondoskodó, biblikus életet élő, visszafogott feleséget (ha még nincs)
-egy támogató, védelmező testvéri kört, mely kiáll feddhetetlenséged mellett, ha az ördög vádaskodásokkal igyekszik eltávolítani a nyilvánosságból

Mire vársz még? Csatlakozz!

pharisees_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kutkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr3812163501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.