Néha a szívnek is jó a víz...

Kútkereső

Citromos Kávé - Házasság feletti szex

2016. július 26. - László Dávid

Lehet-e többet, vagy kevesebbet kérni a másik féltől, mint annak megpróbálását, hogy úgy szeressen, ahogy Isten szeret?

Sokszor beszélgettem már sokféle emberrel, hallottam sokféle véleményt, sokféle igehely sokféle értelmezését, sok mindenről a szex és a házasság viszonylatában. Ennek a témának sajnos nagyobb az irodalma, mint az egészséges párkapcsolatnak, vagy házasságnak. Ahogy a régi vicc is rávilágít:

" Juliska hazajön az iskolából:
 -Képzeld anya, ma a szex volt a téma a suliban.
 -És mit tanultatok?
 -Hát, a szexológus elmondta, hogyan nem szabad, az igazgató, hol nem szabad,
 a papbácsi meg, hogy miért nem szabad. "

A párkapcsolat fizikai részéről (hogyan, hol, mikor hányszor, stb.) túl sok szó esik, a lelki részéről (elfogadás, önátadás, önfeláldozás, kitartás, hibák, kételyek beismerése, feldolgozása, bántalmazással szembeni fellépés, stb.) túl kevés.
Ezen az állapoton mielőbb változtatni kell!

Ami a témát illeti, nem kívánom szaporítani én is a szót, ha a fenti első mondatot mindkét fél magáénak érzi, amire az serkenti őket, az a részemről rendben van. Különben meg kíváncsi vagyok, ki meri azt állítani, hogy Isten nem a szívben meghozott döntést áldja meg, hanem inkább tanú szeret lenni, hogy néha használhassa a szignóját papírokon?

god_is_a_voyeur_by_arbiadesign-d5hgn3i.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kutkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr898915120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.